Welcome to Menucool.com.
HTML caption. Link to Google.

Cégünkről

   

Légmester Szerviz Kft.-t 1996-ban három természetes személy alapította, közös szakmai ismeretekre és a folyamatos piaci tapasztalatokra alapozva.

A vállalkozás alapítása óta 10-12 fő alkalmazottat foglalkoztat, gyakorlatilag fluktuáció nélkül. Fő tevékenységi köre alapvetően épületgépészeti rendszerek és berendezések karbantartása, javítása és ezek felújítása. Karbantart és javít technológiai folyadékhűtőket, orvos technológiai és mikroelektronikai tisztatereket,    -120 Celsius-fokon működő krio kamrát, anyagtároló és anyagvizsgáló klímaberendezéseket. Folyamatosan fejlesztett és korszerűsített eszközállománynak köszönhetően évek óta végzi típus-függetlenül fél hermetikus nagy teljesítményű dugattyús és csavar-kompresszorok javítását, motortekercselését, felújítását. Beruházásoknak, rendszerkorszerűsítéseknek szállít és szerel precíziós szerver klímaberendezéseket, technológiai folyadékhűtőket hidraulikai csőhálózattal.

A 2009-ben alakult Országos Monitoring és Képesítő Testület (OMKT) tanúsítványa korlátozás nélkül feljogosítja Légmester Szerviz Kft.-t bármilyen hűtőkör, klímaberendezés, hőszivattyú telepítésére, javítására és hűtőközegek kezelésére. A tanúsítvány HLH-I kategóriába sorolja a vállalkozást, ennek értelmében jogosult a kötelező szivárgásvizsgálat elvégzésére és a szivárgásvizsgálati okmány kiállítására. Ez a tevékenység új profilt nyitott a szervizvállalkozás számára.

A Légmester Szerviz Kft. folyamatosan gondoskodik a szervizszerelők képzéséről, továbbképzéséről, és rendszeresen delegál résztvevőket a gyártók szerviztanfolyamaira, a szakmai színvonal emelése érdekében.

Szerződésen alapuló viszonteladói és szervizkapcsolatban van a következő gyártókkal:

  • Johnson Controls
  • York
  • Daikin
  • Toshiba
  • Carrier
  • Rhoss
  • Panasonic
Legfontosabb partnereink: Sanofi-Aventis Chinoin, KFKI-MFA, Magyar Természettudományi Múzeum, NÉBIH Állatkísérleti telep Gödöllő, Budaörsi uszoda hőszivattyús medence fűtés, Wavin Csőgyártó Kft., Knorr-Bremse, Cisco, Douwe Egberts, BUD-Airport, Atalian Kft., Dome Facility Services Group, Main Kft., és számos más épületüzemeltető vállalkozás.

1

 
Székhely: 2049 Diósd, Vadrózsa köz 1.
Adószám: 12215414-2-13
   
Telefonszám: 06 23 545 043
Fax: 06 23 545 044
E-mail: lmszerviz@lmszerviz.hu
Web: www.lmszerviz.hu
   
GPS-koordináták: N47° 25' 4.0434"; E18° 56' 37.572"